TEFAL guarantees the handles, body,
knobs, lids and fixings of this cooking
product from the date of purchase for a
period of 12 months against any
manufacturing defects. The non-stick
coating is guaranteed for the life of the
pan against blistering or peeling. This
warranty does not cover damage caused
by incorrect use, professional use or if
the product is knocked or dropped. It
does not cover stains, discolouration or
scratches on the inside or outside of the
product due to normal wear and tear.
Гарантия TEFAL действует с момента
покупки посуды и распространяется на
любые производственные дефекты.
Эта гарантия не покрывает
повреждения, вызванные
неправильным использованием,
ударом или падением или по причине
профессионального использования.
Гарантия также не распространяется
на пятна, изменение цвета и
механические повреждения на
внутренней или внешней поверхности.
TEFAL guarantees that the non-stick
coating complies with regulations
covering materials in contact with food.
Your statutory rights are not affected by
any statements in this document.
антипригарное покрытие
соответствует нормам и требованиям,
предъявляемым к материалам,
вступающим в контакт с продуктами
питания.
ИНСТРУКЦИИ ПО
ИСПОЛЬЗОВАНИЮ
Before using your pan for the first time,
wash it thoroughly and dry it carefully.
For non-stick products, lightly oil the
inner non-stick coating with half a
teaspoon of cooking oil wiped around the
inside of the pan with a kitchen towel or
cloth.
Перед первым использованием вашей
сковороды, вымойте ее и хорошо
просушите. Для посуды с
антипригарным покрытием: протрите
внутреннюю поверхность сковороды
подсолнечным маслом, затем вытрите
кухонным полотенцем.
Never soak your hot lid in cold water.
Никогда не погружайте горячую посуду
и крышку в холодную воду.
Center you pan on your heat source to
avoid burning the handle or the non-stick
coating.
Правильно расположите по центру
вашу сковороду над источником тепла
(это предотвращает повреждение
ручки и антипригарного покрытия).
Add salt to water only after it has come
to the boil (to avoid salts grains attacking
the steel).
Добавляйте соль в воду только тогда,
когда вода закипит(чтобы
предотвратить повреждение стали